31. toukokuuta 2012

Korkeakoski 19.5

Keskipäivän korkea kontrasti vaikeutti hyvien kuvien ottamista koskesta. Raw-kuvista ne sai kuitenkin näyttämään ihan hyvännäköisiltä, kun niistä käsitteli hdr-tyylisiä. Pari ekaa kuvaa on kuitenkin normaaleja ja lähes koskemattomia.








Kuvia 16-18.5

Tälläkertaa raw-kuvista hdr-tyyliseksi käsiteltynä kanikuvia, se korostaa mukavasti pörröistä turkkia. Lisäksi muutamia lehtiaiheisia kuvia ja taustakuvaksi hyvin sopiva blurrattu puun varjokuva.  Lopussa samasta kohteesta tehty pieni kokeilu, missä on rajusti ylikyllästetty värejä.












27. toukokuuta 2012

20. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä kuvattua

Kevät etenee ja kesä lähenee, se tarkoittaa sitä että luonnosta löytyy enemmän kaikkea kuvattavaa. Näinollen minä myös kuvaan enempi ja kuvia kertyy sitten huomattavasti enemmän. Nyt keväällä on vielä paljon koulukiireitä, joten ei tahdo aikaa ja intoa löytyä enää kuvien läpikäymiseen. Kesällä taas ei innosta istua koneella editoimassa, jos ulkona on hieno ilma. Eli pitääkin sanoa nyt kaikille lukijoille, että jos kesällä on hienot ilmat, niin en jaksa päivittää blogia niin tiheään tahtiin kuin talvella. Tässä nyt kuitenkin äitienpäivänä kuvattuja kuvia.













9. toukokuuta 2012

Kukkiva kevät ja ötököiden elämää

Seuraavana on vuorossa lupaamani kevätkuvat. On leskenlehtiä, sinivuokkoa, kimalaista, räkättirastasta ja vaikka mitä. Lintuja mulla on vähän hankala kuvata, kun pisin putki on 200mm. Harvoin lintuja pääsee niin lähelle, että se riittäisi. Tuokin ottamani räkättikuva on kropattu alkuperäisestä kuvasta noin puolet pois reunoilta. Macrot onnistuu mainiosti ja se onkin minun suosikkeja kuvauksessa.