28. helmikuuta 2012

Heinäkuun kuvia

Huomio että jotain kuvaa klikkaamalla kuvia pystyy katsomaan diaesitys muodossa. Jos se ei toimi, niin sinulla ei luultavasti ole javatuki asennettuna.












Kuvat otettu kameralla: Sony Nex 5

22. helmikuuta 2012

Talven harmautta

Tiistai oli ankean harmaa päivä ja lunta pyrytti kovalla vauhdilla lisää, aivan niinkuin sitä ei vielä olisi tarpeeksi. Päivän harmauden vuoksi kuvauskeli ei ollut mikään hyvä. Lähdin kuitenkin kokeilemaan, jos sieltä saisi joitain kuvattua.














Kuvat otettu kameralla: Sony Nex 5

14. helmikuuta 2012

Macronautti seikkailee

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut mielessä kuvata pieni astronautti erilaisten pyöreiden esineiden pinnalla. Ongelmana on ollut vain että mistä tarpeeksi pieni astronautti. Tarpeeksi pienikokoista veistosta on hankala tehdä itse ja sellaista ostamallakaan ei taida löytyä. Päätin sitten kokeilla pienellä tulostettua kuvaa, jonka leikkasin irti. Kiinnitin vielä ukolle pienen rautalangan pätkän lipputangoksi ja sillä myös sain tökättyä ukon appelsiiniin kiinni ja eikun kuvaamaan. Pienen kuvasession ja kevyen käsitteylyn jälkeen ihan kivaa jälkeähän sillä tuli. Seuraavaksi sitten muita pyöreitä esineitä ja ehkä jotain muutakin mukaan.





Kuvat otettu kameralla: Sony Nex 5 + 30mm Macro

12. helmikuuta 2012

Kesäkuun kuvia

Tässä hieman kuvia viime kesäkuulta.














Kuvat otettu kameralla: Sony Nex 5

9. helmikuuta 2012

Kuvamuistoja viime keväältä

Kuvaaminen on jäänyt viimeaikoina vähälle, johtuen hyytävän kylmästä ilmasta ja koulukiireistä. Ajattelin nyt tuoda hieman kevään tunnelmaa tähän pakkaseen, laittamalla tänne kuvia viime keväältä. Lähipäivinä voisin myös laittaa viime kesän ja syksyn parhammistoa tänne esille.  Mutta tässä ensin niitä kevätkuvia.







Kuvat otettu kameralla: Sony Nex 5